Kompetensområde

Arkitektur och Utveckling

Connect

Vi på aRway är experter på att beskriva komplicerade verksamheter med hjälp av enkla men kraftfulla modeller. Vi hjälper våra kunder att se hur verksamheten fungerar idag och vad de kan göra för att utveckla och förbättra den. När du jobbar med verksamhetsarkitektur och utveckling på aRway kan du räkna med att få många intressanta och utmanande uppdrag inom området.

Vi utbildar och vägleder våra kunder i hur de tillämpar standards och best practices och hjälper dem att hitta de områden där innovation verkligen betyder något och där de ska utveckla och förbättra sin konkurrenskraft och differentiering.

 Vi tillför ledande metoder och verktyg för att stödja verksamhetsutvecklingen genom att modellera, strukturera, kommunicera och förvalta viktiga verksamhetsbeskrivningar och modeller.

Som konsult på aRway är du aldrig ensam. Vi tycker om att jobba i team så du kan alltid förvänta dig stöd. Oftast paras du ihop med en mer junior modellerare och tillsammans gör ni leveranser till kunden. Även om det ibland kan hända att du placeras på ett uppdrag ensam finns ett team av kollegor som gärna hjälper och stöttar dig där och när det behövs.

Arbetsplats och kultur

På aRway gör vi allt för att en trygg kultur ska sitta i väggarna. För oss är det exempelvis en självklarhet att ge lika lön för lika roll – inga löneglidningar mellan kvinnliga och manliga medarbetare.

Kombinerat med en kultur där det är högt till tak, där sociala sammankomster är mer regel än undantag och där 97% känner att deras arbetsuppgifter skapar värde – gör det oss till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser (Nova100, 2014).

En av sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Hos oss arbetar människor som värdesätter hälsa, som ofta träffas utanför jobbet för att avnjuta en god middag, som utmanar varandra i pingis eller biljard en fredagskväll.

 • Spännande uppdrag

  Du kommer att arbeta med några av näringslivets största organisationer inom bank, farmaci, detaljhandel, bygg och telecom.

 • Tydlig kompetensplan

  Som nyanställd erbjuds du en gedigen utbildning och tydlig kompetensplan för att känna dig trygg och fortsatt driven i din konsultroll.

 • En riktig arbetsplats

  Ett arbetsklimat där varje enskild individ kan ta plats och bidra. En kultur fylld med gemenskap och gemensam syn på företagets destination.

 • Bra karriärmöjligheter

  En arbetsplats där du som individ erbjuds mycket utrymme, omtanke och riktigt bra karriärmöjligheter.

Stockholm

CONVENDUM COWORKING SPACE
111 20 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på aRway?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@arway.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor