facebook tracking
Kompetensområde

Verksamhetsmodellering och arkitektur

Connect
Vi skapar enkla men kraftfulla modeller

Vi på aRway är experter på att beskriva komplicerade verksamheter med hjälp av enkla men kraftfulla modeller. Vi hjälper våra kunder att se hur verksamheten fungerar idag och vad de kan göra för att utveckla och förbättra sin verksamhet.

Vi utbildar och vägleder våra kunder i hur de tillämpar standards och best practices och hjälper dem att hitta de områden där innovation verkligen betyder något och där de ska utveckla och förbättra sin unikitet och konkurrenskraft.

Vi tillför ledande metoder och verktyg för att stödja verksamhetsutvecklingen genom att modellera, strukturera, kommunicera och förvalta viktiga verksamhetsbeskrivningar.

Vi som jobbar här

Arbetsplats och kultur

På aRway gör vi allt för att en trygg kultur ska sitta i väggarna. För oss är det exempelvis en självklarhet att ge lika lön för lika roll – inga löneglidningar mellan kvinnliga och manliga medarbetare.


Kombinerat med en kultur där det är högt till tak, där sociala sammankomster är mer regel än undantag och där 97% känner att deras arbetsuppgifter skapar värde – gör det oss till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser (Nova100, 2014).

Jobbar du redan på aRway?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@arway.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor