Kompetensområde

IT-Projektledning

Connect

Vi på aRway är experter på att beskriva komplicerade verksamheter med hjälp av enkla men kraftfulla modeller. Vi hjälper våra kunder att se hur verksamheten fungerar idag och vad de kan göra för att utveckla och förbättra sin verksamhet.

Vi utbildar och vägleder våra kunder i hur de tillämpar standards och best practices och hjälper dem att hitta de områden där innovation verkligen betyder något och där de ska utveckla och förbättra sin unikitet och konkurrenskraft.

Vi tillför ledande metoder och verktyg för att stödja verksamhetsutvecklingen genom att modellera, strukturera, kommunicera och förvalta viktiga verksamhetsbeskrivningar.

 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

På aRway gör vi allt för att en trygg kultur ska sitta i väggarna. För oss är det exempelvis en självklarhet att ge lika lön för lika roll – inga löneglidningar mellan kvinnliga och manliga medarbetare.

Kombinerat med en kultur där det är högt till tak, där sociala sammankomster är mer regel än undantag och där 97% känner att deras arbetsuppgifter skapar värde – gör det oss till en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser (Nova100, 2014).

En av sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Hos oss arbetar människor som värdesätter hälsa, som ofta träffas utanför jobbet för att avnjuta en god middag, som utmanar varandra i pingis eller biljard en fredagskväll.

 • Spännande uppdrag

  Du kommer att arbeta med några av näringslivets största organisationer inom bank, farmaci, detaljhandel, bygg och telecom.

 • Tydlig kompetensplan

  Som nyanställd erbjuds du en gedigen utbildning och tydlig kompetensplan för att känna dig trygg och fortsatt driven i din konsultroll.

 • En riktig arbetsplats

  Ett arbetsklimat där varje enskild individ kan ta plats och bidra. En kultur fylld med gemenskap och gemensam syn på företagets destination.

 • Bra karriärmöjligheter

  En arbetsplats där du som individ erbjuds mycket utrymme, omtanke och riktigt bra karriärmöjligheter.

Stockholm

CONVENDUM COWORKING SPACE
111 20 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på aRway?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@arway.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor