Personligen velade jag fram och tillbaka när det var dags att välja universitetsutbildning, men något som stod klart var att jag ville jobba med människor. Efter tre år i Lund blandat av politisk kandidat, mänskliga rättigheter och ideellt engagemang i Lunds främsta nation, Göteborgs Nation, gick flyttlasset till Sveriges näst bästa studentstad – Uppsala! 

Då med siktet på en kandidat i systemvetenskap. Då kan man ju fundera över på vilket sätt systemvetenskap och den kandidat jag har i ämnet relaterar till att jobba med människor? 

Men där tror jag många tänker fel, systemvetenskap för mig är bara ett annat ord för relationer och möjligheten att kunna underlätta arbetet för andra människor, vilket är så kul! 

 

Jag brinner för hälsa och sjukvård vilket har satt mitt målfokus på en karriär inom e-hälsa. 

Men så fick jag fick höra av en kompis från åren i Lund om hennes arbetsplats – aRway, jag förstod inte riktigt vad hon jobbade med, men fångades av komplexiteten och variationen av uppdrag som verksamhetskonsult erbjuder! 

När jag närmade mig min examen tog jag steget och sökte till aRway. Det som lockade mig till aRway och som blev ännu tydligare efter första intervjun var klimatet och tankesättet om struktur, ärlighet och framför allt utveckling. 

Processmodellering och verksamhetsarkitektur är nytt för mig och det är just det som är spännande, att lära sig något nytt. Efter tester och intervju dröjde det en tid innan jag hörde något och så slutligen fick jag ett samtal om att de ville träffa mig, och pang bom erbjöds jag anställning! 

Det kändes direkt att detta var en utmaning som jag ville anta! 

Om fem år är jag förhoppningsvis kvar hos aRway med en bred kompetens bakom mig och klättrat i titelsystemet. Om turen är på min sida har vi kanske kunder inom hälsa och sjukvård. 

Privat så är hyreslägenheten bytt mot en bostadsrätt med stort kök och sociala ytor! Kanske en knodd på väg, vem vet?

Karriärmässigt tror jag på att ärlighet varar längst, ingen tjänar på överdrifter! 

Dessutom tror jag att man ska se karriären som den verkliga utbildningen, universitet var en förskoleperiod – det är nu det börjar så ta vara på det!

carolina.christenson@arway.se

0708917066

Jobbar du redan på aRway?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@arway.se
  • Anders Fransson
  • Carl Jareblom
  • Carolina Christenson
  • Filip Hammarlund
  • Filippa Danared
  • Joakim Bengtsson
  • Lovisa Wahlstedt
  • Patrik Hallén
  • Per Thulin
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor